Opskrift
Toscansk Brasato ala DARIO CECCHINI
Ingredienser
- 
										1 okseskank u/ben. 
- 
										100 g oksemarv 
- 
										½ bundt rosmarin 
- 
										1 dl olivenolie 
- 
										2 dl hvidvin 
- 
										2 spsk havsalt 
- 
										1 spsk. sort knus peber 
Fremgangsmåde
Kom marv og rosmarin i																								
okseskanken og drys salt og peber godt rundt inden i den																								
og rundt om den. Snør okse-																								
skanken godt sammen og kom																								
den i en stegeso, en cocotte																								
eller et ildfast fad med høj kant.																								
 
Hæld olivenolie og hvidvin																								
over okseskanken og sæt den i en varm ovn ved 180°C i 2 1/2 -3 timer,
eller sæt den i ovnen om																								
morgenen ved 80°C, så den i alt får ca. 8 - 9 timer.
Snor til at binde den sammen
 
						Allergener
& Ingredienser
Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf:









 
					

_-_160_px.png)
